AcasăTaipeiO promoție la sushi a provocat haos în Taiwan. Tinerii și-au schimbat...

O promoție la sushi a provocat haos în Taiwan. Tinerii și-au schimbat numele în “Somon exploziv și frumos” sau “Prințul Somon”

-

Autoritățile din Taiwan au cerut cetățenilor să nu-și mai schimbe numele în „somon”, după un val de astfel de cereri din partea celor care au vrut să profite de o ofertă la un restaurant. Presa locală a numit fenomenul „haosul somonului”.

În jur de 150 de tineri au trecut prin birourile autorităților pentru a-și schimba oficial numele astfel încât să conțină caracterele chinezești pentru somon. Răsplata: o masă gratuită pentru șase persoane la un restaurant de sushi.

Astfel au apărut în buletine nume precum: „Somon exploziv și frumos”, „Orez prăjit cu somon” sau „Prințul Somon”. Oficialii au părut lipsiți de simțul umorului când le-au cerut tinerilor fie mai raționali și să nu mai piardă vremea funcționarilor.

Însuși ministrul adjunct de Interne le-a solicitat acestora să înceteze să-și mai schimbe actele cu noile nume, notează CNN.

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...
%d blogeri au apreciat: