AcasăChinaMinisterul taiwanez al Apărării: 19 aeronave militare ale Chinei au intrat în...

Ministerul taiwanez al Apărării: 19 aeronave militare ale Chinei au intrat în spaţiul aerian al Taiwanului. Grupul de aeronave include bombardiere H-6 şi aeronave J-16 şi SU-30

-

Ministerul taiwanez al Apărării a transmis, luni, că 19 aeronave militare ale Chinei au intrat, duminică, în spaţiul aerian din sud-vestul Taiwanului, scrie Al Jazeera.

Ministerul Apărării a specificat că a identificat 19 aeronave militare şi că a emis echipajelor avertismente prin radio. Activitatea aeronavelor Chinei a fost, de asemenea, monitorizată prin radar şi au fost activate sistemele de detectare a rachetelor.

Grupul de aeronave a inclus patru bombardiere H-6, 10 aeronave J-16 şi patru aeronave Suhoi SU-30. O aeronavă de transport Y-8 a făcut, de asemenea, parte din acest grup.

Oficialii chinezi nu au dorit să comenteze pe acest subiect.

Este cea mai mare incursiune în spaţiul aerian taiwanez din 15 iunie, când cel puţin 28 de aeronave ale Chinei au intrat în zona de identificare a apărării aeriene din Taiwan.

monitorulapararii.ro

Lasă un răspuns

Must Read

370.000 de rusi au fugit pana acum din Rusia pentru a...

Mobilizarea partiala a presedintelui rus Vladimir Putin pare sa se fi intors impotriva sa, deoarece peste 370.000 de cetateni au parasit tara de la...
%d blogeri au apreciat: